SILENCE IS GOLDEN

P1000870

*ENGLISH BELOW*

Eller… Der har i hvert fald været meget stille på bloggen længe. Sker her da ikke noget? Ork jo. Og det er måske i virkeligheden dét, der er årsagen til stilheden. Her sker så meget, at bloggen er blevet nedprioriteret. Noget af det allermest nærvende og pressende de seneste mange uger har været sygdom; mæslinger, orm, influenza, forkølelse, hoste, feber, dysenteri og listen bliver ved. Det er ekstremt udfordrende at undgå smitte under forhold som her, og med så mange børn stuvet sammen på så lidt plads. Det er blandt andet også derfor vi drømmer om at bygge en ny og større skole i den nærmeste fremtid. Og det er også noget af dét, der har taget min tid på det seneste. Nu har vi nemlig officielt taget de første skridt. Meget spændende. Alt det kommer der meget mere om i den kommende tid. Indtil da vil jeg prøve at komme tilbage i gamet med mere billedspam – og flere anekdoter; der er mange tanker, der står i kø for at blive luftet på bloggen. Stay tuned.

Or.. Well, it has been quite quiet on my blog lately. Does nothing ever happen here? Oh yes. And that is perhaps the real reason for my silence. So many things are happening, that blogging hasn’t been one of my first priorities. Some of the most present and urgent the last couple of weeks has been sickness; measles, worms, flue, cold, cough, fever, dysentery and the list goes on. It’s extremely challenging to avoid contamination under conditions like we have here and with so many kids crammed together in so little space. That’s also one of the reasons that we are dreaming of building a new and bigger school in the nearest future. And that’s another reason for my silence lately, as we have now officially taken the first steps towards a new school. Very exciting. Much more about that in the future to come. Until then I will try to get back in the game with more pictures – and more anecdotes; have many thoughts queued to come out as blogposts. Stay tuned.

3 comments

  1. Pingback: WOULD YOU SUPPORT THIS? | UGANDA T/R
  2. Tina Hesselager

    Gik for en time siden i haven (ca 21.-22.00) og malede skur og tænkte på dig og Frank. Der må være en connection;-) Virkelig ikke rart med al den sygdom, kan tænke mig hygiejne ikke er nem at holde. Men dejligt med opdatering-trods alt. Knus fra varmen i DK

    • Vickie

      Når man taler om solen.. – eller noget ;) Håber du nyder sommeren i DK – lyder på en sær måde meget rart og afslappende at gå og male skur en lys sommeraften :)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>