DECEMBER #21

21. låge i BDIs julekalender.. // 21st window in the BDI advent calendar..

DECEMBER#21BLOG

#21 Vidste du, at vi har et sponsorprogram for børn og lærere hos BDI?

Uanset om du kommer fra USA, Europa eller et helt andet sted, så kan du blive involveret og sponsorere et barn eller en lærer hos BDI. Sponsoratet hjælper til at betale mad og vand, skolematerialer, lægehjælp, og lærernes løn. Det er ikke bare en fornøjelse af bidrage hertil – det er også en fornøjelse af modtage et brev fra ens sponsorbarn eller -lærer. Er du interesseret i at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os på: boanergesdeafinitiative@gmail.com

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>