DECEMBER #8

Ottende låge i BDIs julekalender.. // Eighth window in the BDI advent calendar..

DECEMBER#8BLOG

#8 Vidste du, at vi har syv lærere på vores skole?

På nuværende tidspunkt er alle lærere hørende, men vi har før haft døve lærere også. Vi stiler efter at få døve lærere igen, fordi vi mener det er vigtigt for børnene med positive døve rollemodeller. Lærernes løn bliver udbetalt via donationer. Lønnen er lav, hvilket gør det svært for os at skaffe gode lærere. BDI er taknemmelige for de dedikerede lærere vi har, der fortsætter med at arbejde for lidt – altsammen med det formål at uddanne de døve børn.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>