HJÆLP OS MED AT BYGGE EN FREMTID!

P1010379BLOG

Der har været stille på bloggen i meget lang tid. Ja, faktisk stille lige siden jeg kom hjem i starten af april måned. Det er nu ikke fordi her ikke sker noget – snarere tværtimod. Først stod den på operationer og flytning, og derefter var jeg så heldig at få arbejde. Hverdagsaftenener og weekender bruger jeg dog stadig på hjertebarnet BDI. Og jeg er både glad og stolt over at kunne fortælle, at vi netop har opstartet et nyt projekt; at bygge en ny og større skole!

Hvorfor?
Fordi der er mere end 250.000 døve børn i Uganda. Vi har over 50 børn, og kan simpelthen ikke tage flere ind på grund af pladsmangel. Det er hjerteskærende at måtte afvise børn. Jeg har adskillige gange fortalt om de barske vilkår døve lever under i Uganda; isolation, udstødelse, mishandling, voldtægt og listen fortsætter – desværre. Skolegang er for rigtig mange en by i Rusland, og det vil vi gerne ændre på!

Hvad kan du gøre?
Du kan støtte vores projekt! Vi skal bruge rundt regnet 1 million. Ja uha – det er mange penge! Men taget i betragtning, at det drejer sig om en hel skole, så er det trods alt ikke alverden.

50 kr. = 5 kilo søm
100 kr. = 1 sæk cement
200 kr. = 700 mursten
500 kr. = 1 vindue

Hvordan kan donere?
Du kan overføre din støtte til vores danske konto i Sydbank: 7030-0001838556 eller betale med mobile pay til 20100154.

Vil du vide mere?
Se vores indsamlingsvideo: DANSK VERSION HER og ENGELSK VERSION HER.

Se vores indsamlingsside på YouCaring: HELP US BUILD A FUTURE FOR THE DEAF CHILDREN IN UGANDA

Spørgsmål?
Send mig en mail på vickie.madsen@gmail.com.

Af hjertet tak! // Vickie

*******

We are fundraising for a new school – please visit our fundraising page for more information: HELP US BUILD A FUTURE FOR THE DEAF CHILDREN IN UGANDA

Thank you! // Vickie

6 comments

  1. Pingback: ROOFING |
  2. Pingback: MOVING ON UP |
  3. Pingback: PROGRESS |
  4. Pingback: HERE WE GO! |
  5. Pingback: WE DID IT! |
  6. Pingback: 111.423,01 DKK |

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>