DEN PERFEKTE JULEGAVE!

ChristmascardBLOG2

Træt af julens gaveræs? Måske du er en af dem, der hellere vil bruge penge på at hjælpe, men dog stadig holde fast i de forskellige juletraditioner? I så fald er her den perfekte julegave; køb mursten og hjælp os med at bygge en fremtid for døve børn i Uganda!

Send blot en donation med mærket “jul” og vi sender dig herefter vores speciallavet julegavekort med en særlig julehilsen inden i – nemt at printe og give som en fin og betænksom julegave til “manden/kvinden, der har alt”.

Du kan overføre et beløb til vores danske konto 7030-0001838556 eller betale med mobile pay til 20100154.

Af hjertet tak!

******

Still looking for that special Christmas gift? Buy a BDI fundraising gift certificate and help us build a future for the deaf children in Uganda! You just make a donation through our website or fundraising page with a note saying “Christmas” and we will sent you a special BDI Christmas card (with a special BDI greeting inside) for you to print and give your chosen one(s). Or simply just email boanergesdeafinitiative@gmail.com and place your order. Thank you!

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>