111.423,01 DKK

P1160746EDITBLOG

Det er hvad vi har indsamlet indtil videre – og det er vi både glade, stolte og (især) taknemmelige for. Der er stadig et pænt stykke vej op til de knap 1 million kroner vi skal bruge for at bygge vores nye skole. Men når vi når 200.000 kr., så begynder vi at bygge!

Jeg ved godt, at det er stort fokus på indsamlinger i øjeblikket, og kan vi da blive ved med at give til velgørenhed?! Ja, vi kan! Hvorfor?

Fordi..

  • der er over 250,000 døve børn i Uganda
  • alle børn har ret til at gå i skole – men kun et fåtal får muligheden
  • døve børn har lige så stort potentiale som alle mulige andre børn
  • alle børn fortjener et hjem, hvor de er elsket og værdsat for hvem de hver især er

Har du brug for mere information, så læs evt. mere om vores indsamling her eller se vores officielle indsamlingside på YouCaring her (på engelsk).

Hver en krone tæller – se bare hvor meget vi indsamlet ved hjælp af udelukkende private donationer. Mange bække små.. Har du lyst til at støtte, så kan overføre direkte til vores danske konto 7030-0001838556 eller mobile pay til 20100154.

TAK!

******

17.293 USD

That is how much we have raised so far. We can’t express how happy, proud and grateful we feel. However, we still have quite a way to go to raise the 150,000 USD needed to complete our new school. Because we are doing the work a section at a time we will start to build the first section when we reach 30,000 USD!

There are many worthy causes raising funds. Can we really continue to be charitable givers?! Yes, we can! Why?

Because..

  • there are more than 250,000 deaf children in Uganda
  • all children have the right to go to school – but only a few get the opportunity
  • Deaf children have just as much potential as any other children
  • every child deserves a home where they are loved and appreciated for they are

I hope that you will get on board and be a part of the exciting things happening for the deaf in Uganda through the ministry of BDI. You can read more about our fundraiser at our official YouCaring fundraising page here.

Every penny counts – just look at how much we raised so far from private donors. Many hands make light work! You can donate through our fundraising page or tax-deductible through our partner Deaf Child Hope International (preferable using check to avoid fees).

Thank you and God bless

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>