LOOK AT THIS!

Som jeg fortalte tidligere, så sker der virkelig meget i Semuto i øjeblikket. Vi er tæt på at kunne flytte til den nye skole. Se med i videoen og billederne herunder. Har du lyst til at donere og hjælpe os med at fortsætte byggeriet, så kan du donere via bank overførsel eller besøge vores indsamlingsside her. TAK!

A lot is happening in Semuto at the moment. We’re so close being able to move to the new school. Have a look at the video and the pictures below. Please consider donating, so we can continue building. Visit our fundraising page for more information here. Thank you!

Et nyt klasseværelse set indefra / A new classroom seen from the inside

NB. Videoen findes også på YouTube / NB. You can also find the video on YouTube

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>